Részletes információkhoz, további képek és dokumentumok megtekintéséhez válasszon ki egy cikket az alábbi táblázatból.
Kenőzsír IV. élelmiszeripari
Szintetikus, nagy teljesítményű zsír fehér szárazanyagtartalommal
Regisztráljon most, így több mint 125 000 termékünkhöz hozzáférhet!
Változatok
Regisztráljon most, így több mint 125 000 termékünkhöz hozzáférhet!
Ügyfélszolgálat hívása: (23) 418-130
Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be
- Használható élelmiszerrel érintkező területeken
- EP-adalékok a nagy nyomásállóságért
- Kitűnő szárazonfutási tulajdonságok
- Jó tömítőhatás és korrózióvédelem
A zsírt műanyag kartusokban szállítjuk! A műanyag kartusok javítják a tárolási körülményeket (megakadályozzák, hogy a zsír magas hőmérsékleten szivárogjon). Tárolja száraz, hűvös helyen, függőleges helyzetben! A jármű, gép és szerelvény gyártójának működtetésre vonatkozó utasításait be kell tartani.
NSF (H1) regisztrációval rendelkezik (szám: 135924), megfelel az USDA 1998 H1 szabvány által támasztott követelményeknek. A termék műszaki okokból kifolyólag érintkezhet élelmiszerekkel.
A használatra vonatkozó utasítások az általunk végzett vizsgálatokon és saját tapasztalatainkon alapuló javaslatok; minden egyes felhasználás előtt végezzen próbát. Tekintettel az alkalmazások széles körére, valamint a többféle tárolási és feldolgozási körülményre, nem vállalunk semmilyen felelősséget semmilyen egyéni használatból adódó következményért. Amennyiben ingyenes ügyfélszolgálatunk műszaki információkat nyújt, vagy tanácsadó szolgálatként működik, az ügyfélszolgálat semmilyen felelősséget nem vállal, kivéve, ha a megadott információ vagy tanács beletartozik az általunk megszabott, szerződésben rögzített szolgáltatásaink körébe, vagy a tanácsadó tudatosan cselekedett. Garantáljuk termékeink egyenletes minőségét. Fenntartjuk a jogot műszaki változtatások és fejlesztések végrehajtására.
Szintetikus, nagy teljesítményű zsír fehér szárazanyagtartalommal az élelmiszeripar számára.
Tisztítsa meg a kenési pontokat alaposan az első zsírzás előtt. Vigyen fel egy vékony és egyenletes réteget a kezelendő részekre. Tartsa be a csapágy gyártójának utasításait! Ha lehetséges, ne keverje össze más zsírokkal. Ha élelmiszer előállító, vagy tároló területeken használják, csak a műszakilag megkövetelt legkisebb mennyiség használható.
RAL színkód kiválasztása
FIGYELEM! A képernyőn megjelenő szín eltér a valós színárnyalattól!