Üdvözöljük a Würth Magyarország weboldalán! Csak vállalkozások részére

Kenőzsír III. élelmiszeripari

Kenőzsír III. élelmiszeripari
ÉLELMISZERIPARI KENŐZSÍR III. 400 G

Cikksz. 0893107002
EAN 4045989908103

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be
Kenőzsír III. élelmiszeripari

Cikksz. 0893107002

Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be
Menny.
Csom. egys.

Mutassa a raktárkészletet egy Würth Shopban.
Kizárólag vállalkozások részére

Regisztráljon most, így több mint 125 000 termékünkhöz hozzáférhet!

Egészségre ártalmatlan, színtelen zsír, multifunkcionális adalékanyag-kombinációval.
  • Használható élelmiszer-feldolgozó és tároló helyeken

  • Erősen tapad

  • Préselésnek és oxidációnak ellenáll

  • Elősegíti a tömítést

  • Víz- és porálló

  • Gyanta-, sav- és szilikonmentes
Megjegyzés

A zsírt műanyag kartusokban szállítjuk. A műanyag kartusok javítják a tárolási körülményeket (megakadályozzák, hogy a zsír magas hőmérsékleten szivárogjon). Tárolja száraz, hűvös helyen, függőleges helyzetben! A jármű, gép és szerelvény gyártójának működtetésre vonatkozó utasításait be kell tartani! Kérjük, további információkért tekintse át a műszaki adatlapot.

NSF H1 regisztrációval rendelkezik (szám: 135924), megfelel az USDA 1998 H1 szabvány által támasztott követelményeknek. A termék műszaki okokból kifolyólag érintkezhet élelmiszerekkel.

A használatra vonatkozó utasítások az általunk végzett vizsgálatokon és saját tapasztalatainkon alapuló javaslatok; minden egyes felhasználás előtt végezzen próbát. Tekintettel az alkalmazások széles körére, valamint a többféle tárolási és feldolgozási körülményekre, nem vállalunk semmilyen felelősséget semmilyen egyéni használatból adódó következményért. Amennyiben ingyenes ügyfélszolgálatunk műszaki információkat nyújt, vagy tanácsadó szolgálatként működik, az ügyfélszolgálat semmilyen felelősséget nem vállal, kivéve, ha a megadott információ vagy tanács beletartozik az általunk megszabott, szerződésben rögzített szolgáltatásaink körébe, vagy a tanácsadó tudatosan cselekedett. Termékeink egyenletes minőségéért garanciát vállalunk. Fenntartjuk a jogot műszaki változtatások és fejlesztések végrehajtására.

Termékinformációk

Tanúsítványok/ Dokumentumok

 | 

 | 

Alkalmazási terület

Egészségre ártalmatlan, színtelen zsír, multifunkcionális adalékanyag-kombinációval tömítések, csuklós és mozgó részek kenéséhez és védelméhez, ahol fennáll a kockázata annak, hogy a kenőanyag közvetlenül érintkezik élelmiszerrel.

Útmutató

Tisztítsa meg a kenési pontokat alaposan az első zsírzás előtt. Töltse fel a csapágyházat nagyjából félig. Tartsa be a csapágy gyártójának utasításait. Ha lehetséges, ne keverje össze más zsírokkal. Ha élelmiszer előállító, vagy tároló területeken használják, csak a műszakilag megkövetelt legkisebb mennyiség használható. Ha a terméket korróziógátlóként használják, az eszköz újbóli használata előtt teljesen el kell távolítani.

Űrtartalomhoz tartozó tömeg

0,4 kg

Tartály

Patron

Szappanlúg

Szervetlen

Kenőanyag kódja

KP2N-20

Min./max. hőmérsékleti feltételek

-15 eddig: 130 °C

Szín

Átlátszó

NLGI osztály/feltételek

2 / DIN 51818

Bázisolaj viszkozitás, kinematikai/feltételek

200 mm²/s / 40 °C-on

Min./max. penetráció törés után /feltételek

265 x 0,1 mm-295 x 0,1 mm / A DIN EN 2137 előírásaival összhangban

Korrózióvédelem időtartama/mértéke

Korrózió foka 0

VKA hegesztési erő

2200 N

Tárolhatóság a gyártástól számítva

24 Hónap

Alapolaj

Orvosi fehérolaj

Viselkedés víz jelenléte esetén/feltételek

0-90 / A DIN 51807-1 előírásai szerint

Kenőanyagrendszer

Zsír

Szag/illat

Jellegzetes

Sűrűség

0,88 g/cm³

Sűrűség feltétel

20 °C-on

Alapolaj viszkozitás feltétel

40 °C-on

Min. hőmérsékleti feltételek

-15 °C

Max. hőmérsékleti feltételek

130 °C

Max. rövidtávú hőállóság

150 °C

Penetráció törés után, feltételek

A DIN EN 2137 előírásaival összhangban

NLGI osztály feltétel

DIN 51818

Korrózióvédelem időtartam feltételei

DIN 51802, SKF Emcor-teszt

VKA hegesztési erő feltételei

A DIN 51350-4, VKA-teszt előírásaival összhangban (Belső Égésű Motorok Intézete)

Gyantamentes

Igen

Szilikonmentes

Igen

Savmentes

Igen

AOX mentes

Igen

Nehézfémmentes

Igen

Klórtartalmú

Nem

Ellenálló képesség ezzel szemben:

Víz
Sós víz
Sav
Lúg

Kiegészítő tartozék:
 
Termék
Leírás
Menny.
Csom. egys.
Ár
/Csom. egység
Kézi zsírzó 400 g-os kartusokhoz

KÉZI-ZSÍRZÓ-75/PK

(DIN 1284, 235 x ∅ 53,5 mm) vagy 500 cm³ ömlesztett zsiradékhoz
x 1 db
Egykezes zsírzópisztoly Közvetlenül a markolaton módosítható nyomásbeállítás

EGYKEZES-ZSÍRZÓ-400G-KARTUS

x 1 db
Fém bevezetőcső Kézi zsírzóhoz

ÖSSZEKÖTŐ ZSIRZÓHOZ

x 1 db
Megerősített gumitömlő Egykezes, kétkezes zsírzópréshez és karos zsírzópréshez

GUMITÖMLŐ-ZSÍRZÓHOZ-M10X1

x 1 db
Zsírzófej Kézikaros zsírzópréshez

ZSÍRZÓFEJ-M10X1

x 1 db
Easylock zsírzófej

EASYLOCK-ZSÍRZÓFEJ

Hidraulikus biztonsági befogó szájnyílás az összes zsírzási munkálathoz és karbantartási feladathoz a járműgyártásban, mezőgazdaságban és az építőiparban.
x 1 db
Kombinált töltőberendezés

ZSÍRZÓ 25KG-OS

Töltőberendezés kenőanyagok professzionális, gazdaságos és tiszta alkalmazására
x 1 db
Lube-Shuttle® kézikaros zsírzóprés

KÉZI-ZSÍRZÓ-LUBESHUTTLE

Kenőzsírokhoz való rendszer 400 g-os rendszer kartusokban
x 1 db

Csomagolási egység

A csomagolási egység az egybe csomagolt árucikkek számát adja meg. A katalógus részben különböző csomagolási egységek között lehet választani, amikor megjelenik egy kiválasztómenü.

Amennyiben a cikkszám kosárban történő közvetlen megadásánál vagy az Easy-/VarioScan-nél történő rögzítésnél nem ismeri a csomagolási egységet, egyszerűen hagyja üresen a mezőt. Ilyen esetben a rendszer automatikusan megállapít egy csomagolási egységet.

A Würth cikkszám felépítése

A Würth cikkszám a következőképpen áll össze: VVVVAAABBB
VVVV = 4 karakter az előtaghoz (Figyelem! Az első helyen jelenleg minden esetben 0 áll)
AAA = 3 karakter az 1. mérethez
BBB = 3 karakter a 2. mérethez

Példák a cikkszám felépítésére:
1. példa: 4x10 mm méretű csavar:
VVVVAAABBB
00574 10 (2 szóköz a 4 és a 10 között)

2. példa: 10x20 mm méretű csavar:
VVVVAAABBB
005710 20 (1 szóköz a 10 és a 20 között)

3. példa: 6 mm belső átmérőjű alátét:
VVVVAAABBB
04076

Árakkal kapcsolatos információk

Ár csomagolási egységenként (CSE): A feltüntetett ár minden esetben az adott csomagolásra vonatkozik, így pl. ha a CSE = 250, akkor 250 darabra, ha a CSE = 300, akkor 300 darabra.

Árkóddal (ÁE) feltüntetett ár: Az ár minden esetben az árkóddal jelölt mennyiségre vonatkozik.

Mennyiség

A mennyiség a megrendelésben vagy szállításban található egységek számát és az adott tétel mennyiségi egységét mutatja.
Az értékesítési és a külső csomagolással ellentétben a vegyi alapú termékek ártalmatlanítási költségei külön kerülnek feltüntetésre. Az egyes költségek lebontása megtalálható a vonatkozó termékinformációban és a kosárban, valamint az értékesítési feltételeinkben.
Megfelelő védőkesztyű:
 
Termék
Leírás
Nitril vegyvédelmi kesztyű Belül gyapjúvelúrozással
Nitril vegyvédelmi kesztyű Belül gyapjúvelúrozással
Leírás:
Áteresztési szint: 6
Az áteresztés az a folyamat, melynek során a vegyi anyag molekuláris szinten keresztülhatol a védőkesztyű anyagán. Azt az időtartamot, mely a kesztyű és a vegyi anyag kezdeti érintkezésétől a vegyi anyag áthatolásáig eltelik, áttörési időnek nevezzük.
Mért áttörési idő
Áteresztési szint
< 10 min
0
≥ 10 min
1
≥ 30 min
2
≥ 60 min
3
≥ 120 min
4
≥ 240 min
5
≥ 480 min
6

Fontos információ:

A megadott információ a tapasztalaton és a laboratóriumi körülményeken alapszik, és csupán útmutatóként szolgál. Mindamellett a kesztyű tényleges alkalmassága függ használatának egyedi körülményeitől, melyet az adott üzemelési körülményekre szabott vizsgálattal alá kell támasztani. Tekintve a használatban lévő anyagok és vegyszerek sokféleségét, egyes esetekben nem lehet kizárni az összeférhetetlenség lehetőségét, vagy a viselő számára a használat közben fellépő problémákat. Az optimális megoldásokat illetően készséggel nyújtunk tanácsot.

Cikksz.
Ügyfél anyagszám

Veszélyes anyagok

Termékinformációk

Adatlapok()

Adatlapok ()

CAD adatok  | 

Tanúsítványok/ Dokumentumok

 | 

 | 

Műszaki információk